Application Development

Reliant IT leverer en bred vifte af udviklingstjenester, men vi sikrer, at dine behov er tilpasset dine forretningsmål

Det er afgørende at vælge den rigtige platform, der gør det muligt for din virksomhed at få succes. Der er ikke et enkelt rigtigt valg for et produkts kanalstrategi. For de fleste virksomheder er en vis tilstedeværelse på nettet obligatorisk, så en variation af hybridudvikling er sandsynligvis en omkostningseffektiv løsning. For at have en stærk tilstedeværelse skal du overveje muligheden for, at enten en web- eller en applikationsbaseret tilgang sandsynligvis ikke er nok, og du bliver nødt til at være klar til at udvikle på tværs af platforme. 

Web Development

En webapplikation er en interaktiv side. Det giver brugerne mulighed for at tilføje input og få data på mange måder via interaktioner.


Webapplikationer er som alle andre apps, men den største fordel ved en webapplikation er, at den er gemt på Internettet og kan tilgås ved en gennemse, hvilket også giver mulighed for høj rækkevidde for publikum.


Webbaserede applikationer er populære, især fordi de ikke behøver at blive installeret, understøttes af alle moderne browsere, ikke har nogen kompatibilitetsproblemer, er sikre og nemme at sikkerhedskopiere og kan være mere overkommelige i modsætning til udvikling af mobilapplikationer.

Hvis du er en lokal virksomhed med en dørtrinsvirksomhed eller en virksomhed, der forventer kontinuerlig kundeinteraktion med jævne mellemrum, kan du automatisere denne proces med en innovativ brugerdefineret udvikling af webapplikationer.

Mobile development

Ved at bruge en proaktiv tilgang til at designe og implementere dine apps til Android og iOS sørger vi for, at din tid og investering optimeres på hvert trin i udviklingen, og du får et digitalt produkt, der fuldt ud opfylder dine krav og endda overgår dine forventninger.


Mobilapplikationer har ændret den måde, vi gør forretning på. På grund af deres hastighed og brugeroplevelse kan mobilapps dyrke kundeloyalitet, opbygge dit brands anerkendelse samt øge tilgængeligheden.


Mens de oprindelige omkostninger ved native mobilappudvikling kan være højere end andre muligheder, vil denne udviklingsmetode spare penge over tid. Ved at tilbyde en god brugeroplevelse, bedre ydeevne og tilgængelighed er native apps i stand til at tilbyde brugerne et mere personliggjort produkt. De mange fordele ved native apps vil resultere i højere konverteringsfrekvenser og langsigtet kundeloyalitet.