Løsninger

Reliant IT fokuserer på rettidig leveret og omkostningseffektiv udvikling. Med et erfarent team af programmører, der er klar til at tackle ethvert problem, udvikler vi stabile softwareprodukter og tilpassede programmeringsløsninger, der hjælper både små virksomheder og store virksomheder.

Application Development

Reliant IT leverer en bred vifte af udviklingstjenester, men vi sikrer, at dine behov er tilpasset dine forretningsmål

Det er afgørende at vælge den rigtige platform, der gør det muligt for din virksomhed at få succes. Der er ikke et enkelt rigtigt valg for et produkts kanalstrategi. For de fleste virksomheder er en vis tilstedeværelse på nettet obligatorisk, så en variation af hybridudvikling er sandsynligvis en omkostningseffektiv løsning. For at have en stærk tilstedeværelse skal du overveje muligheden for, at enten en web- eller en applikationsbaseret tilgang sandsynligvis ikke er nok, og du bliver nødt til at være klar til at udvikle på tværs af platforme. 

Web Development

En webapplikation er en interaktiv side. Det giver brugerne mulighed for at tilføje input og få data på mange måder via interaktioner.


Webapplikationer er som alle andre apps, men den største fordel ved en webapplikation er, at den er gemt på Internettet og kan tilgås ved en gennemse, hvilket også giver mulighed for høj rækkevidde for publikum.


Webbaserede applikationer er populære, især fordi de ikke behøver at blive installeret, understøttes af alle moderne browsere, ikke har nogen kompatibilitetsproblemer, er sikre og nemme at sikkerhedskopiere og kan være mere overkommelige i modsætning til udvikling af mobilapplikationer.

Hvis du er en lokal virksomhed med en dørtrinsvirksomhed eller en virksomhed, der forventer kontinuerlig kundeinteraktion med jævne mellemrum, kan du automatisere denne proces med en innovativ brugerdefineret udvikling af webapplikationer.

Mobile development

Ved at bruge en proaktiv tilgang til at designe og implementere dine apps til Android og iOS sørger vi for, at din tid og investering optimeres på hvert trin i udviklingen, og du får et digitalt produkt, der fuldt ud opfylder dine krav og endda overgår dine forventninger.


Mobilapplikationer har ændret den måde, vi gør forretning på. På grund af deres hastighed og brugeroplevelse kan mobilapps dyrke kundeloyalitet, opbygge dit brands anerkendelse samt øge tilgængeligheden.


Mens de oprindelige omkostninger ved native mobilappudvikling kan være højere end andre muligheder, vil denne udviklingsmetode spare penge over tid. Ved at tilbyde en god brugeroplevelse, bedre ydeevne og tilgængelighed er native apps i stand til at tilbyde brugerne et mere personliggjort produkt. De mange fordele ved native apps vil resultere i højere konverteringsfrekvenser og langsigtet kundeloyalitet.

Outsourcing af Development

Reliant IT leverer bevis på konceptet, udvikler prototyper og implementerer kvalitetssikringstest for at minimere risiciene tidligt i produktudviklingscyklussen.

Outsourcing giver ubegrænsede muligheder for virksomheder. Takket være Internettet er det blevet nemmere og omkostningseffektivt at finde en ekspertudvikler til at arbejde på dit softwareprojekt.


Reliant IT, der er et eksternt og outsourcet team, forbedrer din pengestrøm og øger din effektivitet, så du kan skalere op eller ned.
Der er to software outsourcing modeller, som virksomheder kan vælge imellem. Hver model har sine egne fordele. Den outsourcingsmodel, der passer til dit projekt, afhænger af kompleksitetsniveauet, dit budget, tidsplan og engagement.


Den dedikerede teammodel præsenterer outsourcet talent, der har mere ansvar for at føre tilsyn med projektet. Vores leveringsteams leverer således ledelsesstruktur, fordeling af specifikke opgaver og overvågning af arbejdsgang. På denne måde drager du fordel af ekspertisen hos højt kvalificerede udviklere, der leverer en bestemt service.


Med en projektbaseret model overvåger outsourcingfirmaet hele softwareudviklingsprocessen, fra at definere specifikationen til tildeling af workflow, indstilling af tidsplaner og kvalitetstest.

Supplerer din infrastruktur

Fremskridt inden for outsourcing giver virksomhederne mulighed for at opfylde deres vision, når interne outsourcingfunktioner ikke er tilgængelige eller mangler.

Hurtigere turnaround

Uden at ofre kvaliteten kan outsourcing fremskynde produktionsfasen af ​​software. At arbejde med professionelle udviklere, der sætter pris på dit projekts værdier, vil fremskynde dets tid til markedet.

Alsidighed

Du betaler bare for de færdigheder, du bruger, når du outsourcer et teknologisk projekt. Det letter presset på interne medarbejdere og frigør forretningstid til at arbejde med den daglige drift af virksomheden.

Nedsat trussel

Et software outsourcing firma kan hjælpe med at mindske omkostningerne ved det projekt, der bygges. Ved nøje testning ville et erfaren team være i stand til at forudsige fremtidige forpligtelser og opdage fejl.