Outsourcing af Development

Reliant IT leverer bevis på konceptet, udvikler prototyper og implementerer kvalitetssikringstest for at minimere risiciene tidligt i produktudviklingscyklussen.

Outsourcing giver ubegrænsede muligheder for virksomheder. Takket være Internettet er det blevet nemmere og omkostningseffektivt at finde en ekspertudvikler til at arbejde på dit softwareprojekt.


Reliant IT, der er et eksternt og outsourcet team, forbedrer din pengestrøm og øger din effektivitet, så du kan skalere op eller ned.
Der er to software outsourcing modeller, som virksomheder kan vælge imellem. Hver model har sine egne fordele. Den outsourcingsmodel, der passer til dit projekt, afhænger af kompleksitetsniveauet, dit budget, tidsplan og engagement.


Den dedikerede teammodel præsenterer outsourcet talent, der har mere ansvar for at føre tilsyn med projektet. Vores leveringsteams leverer således ledelsesstruktur, fordeling af specifikke opgaver og overvågning af arbejdsgang. På denne måde drager du fordel af ekspertisen hos højt kvalificerede udviklere, der leverer en bestemt service.


Med en projektbaseret model overvåger outsourcingfirmaet hele softwareudviklingsprocessen, fra at definere specifikationen til tildeling af workflow, indstilling af tidsplaner og kvalitetstest.

Supplerer din infrastruktur

Fremskridt inden for outsourcing giver virksomhederne mulighed for at opfylde deres vision, når interne outsourcingfunktioner ikke er tilgængelige eller mangler.

Hurtigere turnaround

Uden at ofre kvaliteten kan outsourcing fremskynde produktionsfasen af ​​software. At arbejde med professionelle udviklere, der sætter pris på dit projekts værdier, vil fremskynde dets tid til markedet.

Alsidighed

Du betaler bare for de færdigheder, du bruger, når du outsourcer et teknologisk projekt. Det letter presset på interne medarbejdere og frigør forretningstid til at arbejde med den daglige drift af virksomheden.

Nedsat trussel

Et software outsourcing firma kan hjælpe med at mindske omkostningerne ved det projekt, der bygges. Ved nøje testning ville et erfaren team være i stand til at forudsige fremtidige forpligtelser og opdage fejl.